Info

TTY Center on perustettu jo vuonna 1979, ensin kopiokoneiden myyntiin, josta toiminta laajeni edelleen erikoiskaupan osaajaksi tietotekniikkaan, mobiilituotteisiin eli puhelimiin ja operaattoripalveluihin sekä AV- tekniikkaan.
Kauppa laajeni myös maantieteellisesti pohjoisuomalaiseksi ketjuksi useille eri paikkakunnille Oulun ja Lapin lääneissä (Oulu, Rovaniemi, Kemi, Kemijärvi, Kittilä, Sodankylä ja Ivalo).

Ketju toimi ToimistoTekniikka Yhtiöt –nimen alla aina vuoteen 2007 saakka, jolloin nimi ”lyhennettiin” TTY Centeriksi. Ketju tarjoaa tuotteitaan ja palvelujaan sekä kuluttaja-asiakkaille että yritysasiakkaille.

Tänä päivänä ketjun taustalle on syntynyt myös kodintekniikkamyynti, joka on keskitetty Veikon Kone –myymälöihin Rovaniemellä ja Kittilässä.

TTY Center on viime vuodet panostanut entistä enemmän erikoisosaamiseen ja palvelutason kehittämiseen sekä vahvojen kumppanisuhteiden rakentamiseen. AV-tekniikan, mobiilin ja tietotekniikan lisäksi TTY Center panostaa nykyään myös turvatekniikan asiantuntemukseen yhdessä tunnettujen turva-alan erikoisosaajien yhteistyökumppanina.

Tavoitteena on olla luotettava pohjoissuomalainen kumppani paikallisille ja alueellisille asiakkailleen ja tarjota tunnettujen merkkien lisäksi oleelliset palvelut, kuten, neuvontaa ja suunnitteluapua, asennuspalvelua ja huoltoa, sekä ylläpitoa ja myös rahoituspalvelua. Niin yksittäisten tuotteiden kuin isojen kokonaisuuksien hankinnoissa.

Turvallista kumppanuutta tukee TTY Centerin merkittävä referenssilista suoritetuista yhteistyöprojekteista asiakkaiden kumppanina.