TTY Center yrityksenä

TTY Center on perustettu jo vuonna 1979, ensin kopiokoneiden myyntiin, josta toiminta laajeni edelleen erikoiskaupan osaajaksi tietotekniikkaan, mobiilituotteisiin eli puhelimiin ja operaattoripalveluihin sekä AV- ja Info-tv-tekniikkaan. Toiminta laajeni vuosien varrella myös maantieteellisesti koko Pohjois-Suomen kattavaksi ketjuksi useille eri paikkakunnille Oulun ja Lapin lääneissä (Oulu, Rovaniemi, Kemi, Kemijärvi, Kittilä, Sodankylä ja Ivalo).

Ketju toimi ToimistoTekniikka Yhtiöt -nimen alla aina vuoteen 2006 saakka, jolloin nimi lyhennettiin TTY Centeriksi. Ketjumme tarjoaa edelleen tuotteita ja palveluja sekä kuluttaja- että yritysasiakkaille.

TTY Center on kehittänyt toimintaansa erityisesti AV-tekniikkaan nyt yli kymmenen vuotta. Painopisteenä ovat olleet panostaminen osaamiseen, palvelun korkeaan tasoon ja merkittäviin maahantuojakumppanuuksiin, joiden kanssa tapahtuu jatkuva kehittäminen yhdessä.

AV-tekniikan päätoimipiste on Oulussa, josta operoidaan koko Pohjois-Suomen alueella. Oulun lisäksi Rovaniemellä on osaavaa henkilöresurssia käytettävissä asiakkaan palvelemiseen laajalla alueella.

Tavoitteenamme on olla luotettava pohjoissuomalainen kumppani paikallisille ja alueellisille asiakkailleen ja tarjota tunnettujen merkkien lisäksi oleellisia palveluja, kuten neuvontaa, suunnitteluapua, asennuspalvelua, huoltopalveluita, ylläpitoa sekä myös rahoituspalvelua – niin yksittäisten tuotteiden kuin isojen kokonaisuuksienkin hankinnoissa.

Turvallista kumppanuutta tukee TTY Centerin merkittävä referenssilista suoritetuista yhteistyöprojekteista asiakkaiden kumppanina.

Tavoitteena on, että asiakaslupauksemme mukaisesti asiakkaamme onnistuu meidän kanssa.